Klockor

Här hittar du snygga klockor som du kan beställa med eget tryck. Lägg till företagsnamnet eller din logotype på klockans urtavla och du har den perfekta presenten att ge bort till anställda, kunder eller partners. Alla uppskattar en snygg och bra klocka som man både kan ha på jobbet och på fritiden. Vi har flera olika sorters klockor som reseur, bordsur, väggklockor och armbandsur som du kan få med eller utan eget tryck.


Bordsklockor

Bordsur eller bordsklockor med eget tryck (eller utan) för både kontoret och hemmet. Här finns väckarklockor, klockor med pennhållare, bordsur med USB kontakter och mycket annat.

Väggklockor

Snygga och praktiska väggur och väggklockor för både hemmet och kontoret. En bra väggklocka med eget tryck är ett bra sätt att profilera företaget och för att komma i tid till jobbet.

Övrigt - Klockor

Övriga klockor som kan fås med eller utan tryck. Här finns bland annat vattendrivna klockor och den populära sjuksköterska klockan, nurwatch till riktigt lågt pris.

Väderstationer & Termometrar

Med våra väderstationer och termometrar kan du hålla koll på till ex temperatur och luftfuktighet. Många av dem visar även tid och datum.Trendande produkter

Avenue®
Minata trådlös bambuladdare med klocka

Minata trådlös laddningsklocka är idealisk att använda på alla slags skrivbord ell...

Från 390,00 kr

Hidea
SOLEIL. Alarm klocka

SOLEIL är en väckarklocka med beröringspanel. Förutom radiofunktionen har den ett ...

Från 550,00 kr

Midocean
Hisa - Väderstation i bambu

Husformad väderstation i bambu med sugkopp på baksidan. 1 LR44-batteri ingår.

Från 104,00 kr

Toppoint®
Väggklocka

Väggklocka Toppointdesignad. Urtavlan passar för fullfärgs digitaltryck. Levereras...

Från 299,00 kr