Klockor

Här hittar du snygga klockor som du kan beställa med eget tryck. Lägg till företagsnamnet eller din logotype på klockans urtavla och du har den perfekta presenten att ge bort till anställda, kunder eller partners. Alla uppskattar en snygg och bra klocka som man både kan ha på jobbet och på fritiden. Vi har flera olika sorters klockor som reseur, bordsur, väggklockor och armbandsur som du kan få med eller utan eget tryck.


Armbandsur

Armbandsur med eget tryck. En gåva som alltid uppskattas är ett fint armbandsur. Företagets logo kan placeras diskret på urtavlan.

Bordsklockor

Bordsur eller bordsklockor med eget tryck (eller utan) för både kontoret och hemmet. Här finns väckarklockor, klockor med pennhållare, bordsur med USB kontakter och mycket annat.

Väggklockor

Snygga och praktiska väggur och väggklockor för både hemmet och kontoret. En bra väggklocka med eget tryck är ett bra sätt att profilera företaget och för att komma i tid till jobbet.

Övrigt - Klockor

Övriga klockor som kan fås med eller utan tryck. Här finns bland annat vattendrivna klockor och den populära sjuksköterska klockan, nurwatch till riktigt lågt pris.

Väderstationer & Termometrar

Med våra väderstationer och termometrar kan du hålla koll på till ex temperatur och luftfuktighet. Många av dem visar även tid och datum.Trendande produkter

Toppoint®
Trådlös laddare Xoopar Reddi Charge PD med klocka

Upplev innovation! Tillverkad av återvunnet aluminium, levererar snabb 15W laddnin...

Från 497,00 kr

Zebro
Ceres

Inne / utomhustermometer i vitt.

Från 72,00 kr

Midocean
Droppy Lux - Vattendriven klocka i bambu

LCD-klocka med stor display och detaljer i bambu. Inget batteri behövs för att dri...

Från 191,00 kr

XD Collection®
Utah väderstation RCS rplast & bambu

Väderstation tillverkad av av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen...

Från 196,00 kr