Välkommen till Company Line

  Ett av Sveriges starkaste företag för profilkläder, presentreklam och giveaways. Branschens bästa varumärken tillsammans med vårt unika kunnande gör oss till en komplett och professionell leverantör.

  Vi stärker våra kunders varumärken!

   


  T
  AILOR – ETT HÅLLBART VAL

  Traditionella plaster bryts inte ner och processen för biologiskt nerbrytbara plaster tar väldigt lång tid. Bara fem procent sköljs upp på stränderna resten finns kvar i haven. Om trenden inte bryts finns det mer plast än fisk i haven 2050. Polyester är en oljebaserad produkt från ändliga fossila resurser som tär på jordens reserver. Vid återvinning av plastavfall utvinns Recirkulerad Polyester till polyesterfiber för material till textil och konfektionsindustrin på ett resursbesparande sätt. TAILOR`s REPEAT serie med Recirkulerad Polyester NEWLIFE™ är ett steg att minska miljöpåverkan med hållbara förändringar genom ett större produktansvar och att producera kläder på ett mer miljömässigt och resursbesparande sätt. REPEAT kostymens material är en blandning av NEWLIFE Polyester från insamlade PET-flaskor tillsammans med Virgin wool / Merinowool (mulesing free) och elasthan-stretch för högre komfort. REPEAT plaggen är designade och tillverkade för att hålla längre och därmed förlänga användartiden med mindre miljöpåverkan som följd.

   

  Se hela Tailors sortimentet här!

   

  Våra varumärken

  Läs mer om några av våra olika varumärken vi representerar

  Vi är Craft's bästa återförsäljare i vår bransch, för 17:e året i rad!
  Sen våren 2017 storsatsar Craft på en ny och spännande kollektion för klubbar och föreningar.

  Cutter & Buck är ett sortiment bestående av golfinspirerade kläder för män och kvinnor som uppskattar innovativa sportkläder av hög kvalité och brett färgspektra.

  Vi tillhör Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam med över 150 fristående medlemmar i Sverige, Norge, Finland och Danmark.