Välkommen till Company Line

  Ett av Sveriges starkaste företag för profilkläder, presentreklam och giveaways. Branschens bästa varumärken tillsammans med vårt unika kunnande gör oss till en komplett och professionell leverantör.

  Vi stärker våra kunders varumärken!

  Company Line och AMJ papper går samman!

  – Bildar Kirunas ledande återförsäljare av yrkeskläder och produktmedia samt emballage och pappersprodukter

   

  Company Line är en av Sveriges ledande återförsäljare av yrkes- och profilkläder samt produktmedia med yrkesbutiker och utställningar i Kiruna och Luleå, medan AMJ Papper erbjuder ett brett sortiment av industriemballage, hygien- och torkpapper samt andra pappersprodukter i Kiruna med omnejd. Tillsammans omsätter bolagen cirka 90 MSEK per år och har 30 anställda. Bolagens verksamheter i Kiruna ligger på Industrivägen. Samgåendet sker genom att Company Line köper samtliga aktier i AMJ Papper.

  Syftet med samgåendet är att kunna erbjuda kunder i såväl Kiruna med omnejd som andra delar av norra Sverige ett ännu bredare och mer heltäckande sortiment av profilmaterial, produktmedia och förnödenheter. 

  – Verksamheterna skarvar sortimentsmässigt ihop perfekt – det och att vi ligger grannar underlättar givetvis våra ambitioner om utveckling för bolagen och personalen. Till att börja med blir det ”business as usual”, men nya utvecklingsidéer finns redan på plats och kommer att sjösättas allt eftersom. Detta kommer att bli riktigt roligt, säger Dan Eriksson, VD för Company Line i Kiruna.

  – Det är dags för mig att lämna över stafettpinnen och det här känns riktigt bra. Company Line har verkligen ett starkt driv och en tydlig ambition att utveckla bolaget, vilket gjort det lättare att ta detta beslut, säger Tomas Jatko, VD för AMJ Papper. 

  För ytterligare information vänligen kontakta:
  Dan Eriksson, VD, Company Line i Kiruna – telefon: 0980-66108 / 070-671 80 75

  Oskar Lindström, vVD, Company Line – telefon: 0920- 23 36 21

  Tomas Jatko, VD AMJ – telefon: 070-554 48 89

  Våra varumärken

  Läs mer om några av våra olika varumärken vi representerar

  Vi är Craft's bästa återförsäljare i vår bransch, för 17:e året i rad!
  Sen våren 2017 storsatsar Craft på en ny och spännande kollektion för klubbar och föreningar.

  Cutter & Buck är ett sortiment bestående av golfinspirerade kläder för män och kvinnor som uppskattar innovativa sportkläder av hög kvalité och brett färgspektra.

  Vi tillhör Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam med över 150 fristående medlemmar i Sverige, Norge, Finland och Danmark.