Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 50.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Company Lines stora satsning: Vi tror på Norrbotten

Vi tror på Norrbotten!

Company Line är ett av de ledande företagen inom företagsprofilering på den svenska marknaden. Med börsnoterade ägaren Alligo i ryggen görs nu en jättesatsning i Norrbotten. Company Line blir en mer komplett leverantör med flera starka varumärken som Tools, AMJ och New Wave Profile, säger Robert Lindström, Company Lines grundare.

Sedan 1988 har Company Lines huvudverksamhet varit profilkläder och presentreklam. Med förvärvet av IMA 2013 utökade de till att även erbjuda yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion. Under 2020 förvärvades AMJ Papper och Company Line kunde inkludera förnödenheter som ytterligare ett starkt ben att stå på.

Blir en stark samarbetspartner
Company Line står sig nu starka inom tre områden; yrkeskläder, profilprodukter och förnödenheter. Med en kontakt kan företaget erbjuda sina kunder en helhetslösning.
Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, säger Dan Eriksson

Du hittar oss i Luleå, Gällivare och Kiruna

Företagsprofilering sedan 1988

Company Line startade 1988 med företagsprofilering genom försäljning av konfektion i liten skala. Genom åren har Company Line blivit ett av de ledande företagen inom branschen på den svenska marknaden.

"Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder."
- Robert Lindström grundare av Company Line

Vår huvudverksamhet är presentreklam och profilkläder. Genom förvärvet av IMA kan vi nu även erbjuda yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion. Vi tillhandahåller även totallösningar i form av designförslag till förpackning, lagerhållning och distribution.

Lokal närvaro

Med kontor och butiker i Luleå, Gällivare och Kiruna är det vi som skapar BE YOUR BRAND åt både stora och små företag i Norrbotten. Genom vårt långsiktiga arbete samt vår djupa och breda kunskap i området har Company Line blivit ett av Sveriges största profilföretag.

En kontakt ger dig tusen möjligheter.

Välkommen till oss! När kan vi träffas och prata BE YOUR BRAND?


Om Company Line

Bolagsnamn i Luleå
Company Line AB
Bolagsnamn i Gällivare & Kiruna
Company Line i Malmfälten AB
E-postadress
info@companyline.se
Telefonnummer Luleå
0920 - 22 66 99
Telefonnummer Gällivare
0970 - 782 00
Telefonnummer Kiruna
0980 - 661 02