Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 30.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Företagsprofilering sedan 1988

Company Line startade 1988 med företagsprofilering genom försäljning av konfektion i liten skala. Genom åren har Company Line blivit ett av de ledande företagen inom branschen på den svenska marknaden.

"Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder."
- Robert Lindström grundare av Company Line

Vår huvudverksamhet är presentreklam och profilkläder. Genom förvärvet av IMA kan vi nu även erbjuda yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion. Vi tillhandahåller även totallösningar i form av designförslag till förpackning, lagerhållning och distribution.

Lokal närvaro

Med kontor och butiker i Luleå och Kiruna är det vi som skapar BE YOUR BRAND åt både stora och små företag i Norrbotten. Genom vårt långsiktiga arbete samt vår djupa och breda kunskap i området har Company Line blivit ett av Sveriges största profilföretag.

En kontakt ger dig tusen möjligheter.

Välkommen till oss! När kan vi träffas och prata BE YOUR BRAND?

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Utmana oss!
Om du inte hittar den produkten du letar efter så utmana gärna oss att hitta den genom


Om Company Line

Bolagsnamn Luleå
Company Line
Telefonnummer Luleå
0920 - 22 66 99
E-postadress Luleå
info.lulea@companyline.se
Bolagsnamn Kiruna
Company Line i Kiruna AB
Telefonnummer Kiruna
0980 - 661 02
E-postadress Kiruna
info.kiruna@companyline.se