Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 30.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Company Lines stora satsning: Vi tror på Norrbotten

Vi tror på Norrbotten

Company Line är ett av de ledande företagen inom företagsprofilering på den svenska marknaden. Med börsnoterade ägaren Momentum Group i ryggen görs nu en jättesatsning i Norrbotten. Company Line blir en mer komplett leverantör med flera starka varumärken som Tools, AMJ och New Wave Profile, säger Robert Lindström, Company Lines grundare.

Sedan 1988 har Company Lines huvudverksamhet varit profilkläder och presentreklam. Med förvärvet av IMA 2013 utökade de till att även erbjuda yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion. Under 2020 förvärvades AMJ Papper och Company Line kunde inkludera förnödenheter som ytterligare ett starkt ben att stå på.

Komplett leverantör
Med varumärket Tools som nytt tillskott i erbjudandeportföljen görs nu en jättesatsning mot industrin.
Vår nya ägare Momentum Group vill satsa på Norrbotten och det varumärke vi har skapat. Jag känner mig oerhört stolt, säger Company Lines grundare Robert Lindström.

Redan under hösten sker en etablering av Tools-butiker i Piteå, Gällivare och Kiruna.
Tools är en helhetsleverantör till tung industri på den skandinaviska marknaden, med rikskunder och stora avtal med svensk basindustri. Det blir en styrka att ha med sig Company Line på vägen framåt, säger Martin Öhman som är ansvarig för affärsområdet industri.

Blir en stark samarbetspartner
Company Line står sig nu starka inom fyra områden; yrkeskläder, profilprodukter, industri och förnödenheter. Med en kontakt kan företaget erbjuda sina kunder en helhetslösning.
Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, säger Robert Lindström.

Showroom i Luleå
Välkända varumärket Company Line har under det senaste året öppnat ett nytt showroom i Luleå, på Spantgatan 14. Här finns såväl profilkläder, presentreklam och yrkeskläder under varumärket New Wave Profile.

Du hittar oss i Kiruna, Gällivare, Luleå och Piteå

Företagsprofilering sedan 1988

Company Line startade 1988 med företagsprofilering genom försäljning av konfektion i liten skala. Genom åren har Company Line blivit ett av de ledande företagen inom branschen på den svenska marknaden.

"Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder."
- Robert Lindström grundare av Company Line

Vår huvudverksamhet är presentreklam och profilkläder. Genom förvärvet av IMA kan vi nu även erbjuda yrkeskläder, personlig skyddsutrustning och egenproduktion. Vi tillhandahåller även totallösningar i form av designförslag till förpackning, lagerhållning och distribution.

Lokal närvaro

Med kontor och butiker i Luleå och Kiruna är det vi som skapar BE YOUR BRAND åt både stora och små företag i Norrbotten. Genom vårt långsiktiga arbete samt vår djupa och breda kunskap i området har Company Line blivit ett av Sveriges största profilföretag.

En kontakt ger dig tusen möjligheter.

Välkommen till oss! När kan vi träffas och prata BE YOUR BRAND?


Om Company Line

Bolagsnamn Luleå
Company Line
Telefonnummer Luleå
0920 - 22 66 99
E-postadress Luleå
info.lulea@companyline.se
Bolagsnamn Kiruna
Company Line i Kiruna AB
Telefonnummer Kiruna
0980 - 661 02
E-postadress Kiruna
info.kiruna@companyline.se