Kundcase

Här kan ni se några av våra kunder som vi jobbar med.

LKAB

Vi driver idag LKABs egna interna webshop. Där levererar vi allt från deras vattenflaskor och handdukar till piketröjor och nyckelband.

SVENSK ELITFOTBOLL

Vi på Company Line inom New Wave Profile är från och med årsskiftet 2020 ny officiell leverantör av profilprodukter till ligorna Allsvenskan och Superettan.

LEOS LEKLAND

Leos har idag ca 40 st lekland där vi har förmånen att få leverera allt från skor och kläder till köksutrustning. För att möjliggöra detta har vi en webbshop där respektive lekland enkelt beställer efter deras behov.

LULEÅ KOMMUN

Som avtalsleverantör levererar vi alla typer av profilprodukter som Luleå Kommun behöver i sin dagliga drift eller till specifika ändamål och evenemang. Exempel på det kan vara termosar, pennor, mössor, nyckelband eller godis.

LULEÅ HOCKEY

Vi är en helhetsleverantör till Luleå Hockey där vi jobbar med kläder till spelare och personal i klubben samt driver deras webshopp och souvernirbutik med försäljning av merchandise

NOAK

Med NOAK så har vi tagit fram en helhetslösning där vi jobbar med arbetskläder genom en unik webshop för dem. Utöver det jobbar vi kontinuerligt med att stärka deras varumärke genom unika profilprodukter, till exempel padelbollar.

PONYHANS

Till denna kund levererar vi all merchandise och driver även webshoppen åt kunden. Vi tillhandahåller en print-on-demand lösning för att vara flexibla, hålla snabba leveranstider utan någon lagerhållning

NEVO MASKIN

För att synas med sitt varumärke har vi hjälp NEVO med produkter som kepsar och muggar men även t-shirts och påsar för att synas överallt.

LULEÅ 400 ÅR

År 2021 firar Luleå Kommun 400 år där vi har tagit fram en kollektion av produkter tillsammans med Burban Studios. Dessa produkter kommer säljas både direkt till kommunen och till stadens medborgare.