Villkor

Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Du köper av oss genom denna sida till följande villkor.

Information

Betalning och priser
Alla priser är exklusive moms och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Svea Ekonomi - kort, faktura & Swish
Villkor för betalning anges även i kassan.

Leveranser och returer
Vi erbjuder följande leveransmetoder beroende på produkt du beställer:

Schenker - Parcel Inrikes
Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-5 arbetsdagar på alla artiklar utam vidare förädling. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer och byten
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Behöver du byta storlek så returnerar du produkten till adressen nedan på egen bekostnad. Märk i paketet vilket ditt ordernummer är och vilken storlek du vill byta till så skickar vi ett nytt paket till dig.

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Ångerrätten gäller ej för specialbeställd eller specialtillverkad vara för dig som kund. Detta innebär varor som är tryckta med kundens motiv eller på annat sätt förädlade enligt kundens specifikation.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper, funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Du kan även komma in till Company Line och göra ditt byte på plats.

Returer/byten skickas till:
Company Line AB
Spantgatan 14B
97346 Luleå

Märk med det ordernummer returen gäller i paketet samt om du vill returnera eller byta storlek.

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Ångerrätten gäller ej för specialbeställd eller specialtillverkad vara för dig som kund. Detta innebär varor som är tryckta med kundens motiv eller på annat sätt förädlade enligt kundens specifikation.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket.se

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Datan sparas i upp till 7 år för bokföringsändamål.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss i så fall via e-post.Beskrivande text


Företagsinformation

Företagsnamn
Company Line AB
Organisationsnummer
556557-4968
Mailadress
info@companyline.se
Telefonnummer
0920-22 66 99